Utószezonos tengerparti nyaralás? Még mindig Görögország a nyerő

Totálisan benne vagyunk az utószezonban, de a görögországi utazások még mindig teltházzal mennek. Ez talán nem véletlen, hiszen a gyönyörű tengerpartok, a csodálatos kilátás, a kellemes éghajlat, a megannyi látnivaló és a görög konyha sokakat vonz. Nem számít, hogy nincsen rekkenő hőség, hiszen az ország ilyenkor is számtalan élményt kínál a család összes tagjának, de még a baráti társaságoknak is.

 

4 hálószobás luxus-medencés villák, tengerre néző luxus apartmanok várják az év végén is pihenni vágyókat az Égei tengeren . Az exkluzív és sokszor tényleg luxus kivitelű apartmanok, magánházak a kényelmet helyezik előtérbe, ami valljuk be egy kikapcsolódás során elengedhetetlen. A gyönyörűen berendezett nappalik és hálószobák, a modern berendezésekkel felszerelt konyhák csak a teljes kényelmet szolgálják. A legtöbb apartman esetében lehetőség nyílik a kerti grillezésre is, így ha barátainkkal érkezünk erre a csodálatos helyre, akkor biztosak lehetünk abban, hogy este kellemes vacsora és borozgatás vár ránk. A vacsora után nem érdemes kihagyni a hangulatos sétákat vagy az ilyenkor elengedhetetlen kártya partit. Az est fényei és a tenger felől fújó kellemes szellő mindenkit kikapcsolódásra csábít.

A nagyobb apartmanok mellett természetesen a romantikára vágyó pároknak is kínálnak apartmanokat, amelyek szintén minden luxussal felszereltek. Vigye el párját egy romantikus hétre Görögországba, ahol ebben az időszakban is kellemes kikapcsolódásban lehet részük. A karácsonyi rumli elől sokan elmenekülnek, miért ne tehetné meg Ön is? A romantikus helyszínek egymást érik és kellemes hangulatú vendéglőben sincsen hiány. A legromantikusabb meglepetések egyike, amikor párunknak már csak a repülőtéren mondjuk meg, hogy milyen csodálatos hét vár Önökre.

 

A luxus apartmanokat érdemes időben lefoglalni, hiszen ilyenkor sokkal megfizethetőbb árakon érhetők el, így sokan keresik is ezeket a lehetőségeket. Érdemes akár már a jövő évi nyaralást is lefoglalni, hiszen most sokkal kedvezőbb csomag ajánlatokat találunk, mint főszezonban. A szigetekre repülőjárattal érkezünk, így a repülőjegy megvásárlása is elsődleges és minél sürgetőbb feladatunk, erre is érdemes odafigyelni. A repülőtérhez minél távolabb választunk apartmant, annál nagyobb nyugalomban lesz részünk.