Női intimplasztika – Kisajakplasztika

Női intimplasztika – Kisajakplasztika

 

Az intim plasztikai beavatkozások egyre elfogadottabbak és népszerűbbek.

Angliában közel kétezer nő kér plasztikai beavatkozást az intim testrészén. A szigetországban az elmúlt tíz évben ötsörösére emelkedett az intimplasztikai beavatkozások száma és már magyarországon is egyre gyakrabban érdeklődnek róla.

 

Ha egy nő elégedetlen a nemi szervével, akkor visszahúzódóbbá, szemérmesebbé válhat. Ennek következtében teljesen elutasító lehet az intim együttléteket illetően, megfosztva ezzel önmagát és a kedvesét is az intim örömöktől. Az intimplasztikai beavatkozásoknak köszönhetően megnőhet az önbizalom és örömteli lehet a szerelmi élet. Az intimplasztikán belül többféle beavatkozás közül is lehet választani.

 

Kisajak plasztika

A kisajak plasztika olyan intimplasztikai beavatkozás, melynek célja a női intim kisajkak méretének korrigálása. A kisajak plasztikát helyi érzéstelenítéssel végzik, így az kevés kellemetlenséggel jár és a gyógyulási idő is rövid. A kisajak plasztikája más intimplasztikai beavatkozásokkal együtt is elvégezhető, mint például a nagyajkak vagy a csuklya plasztikájával.

Nagyajak plasztika

A petyhüdtté vált nagyajkakat a lógó rész íves kimetszésével lehet korrigálni  vagy saját zsír feltöltésével lehet feszesebbé tenni.

 

A csiklót fedő csuklya plasztikája

A kis és nagyajkak korrekciója összekapcsolódhat a csuklya, vagyis a csiklót körülvevő bőrfelesleg korrekciójával, hiszen gyakran nemcsak a szeméremajkak nagyobbodnak meg “szárnyszerűen”, hanem ezzel egybefüggően a csuklya is.

 

Ha a csikló túl kicsi,csak a hegye látszik vagy ha nem elég intenzív az inger, akkor ezen esetekben is kívánság szerint szabadítható ki a csikló a csuklyából, hogy az ingerek akadály nélkül érhessék a gyönyör központját. Az általános vélekedéssel ellentétben a csikló szabaddá tétele nem okoz gondot a hétköznapokban, bár kérdés, hogy a csuklya eltávolítása vagy hátrahúzása valóban szükséges-e az orgazmus eléréséhez.

 

Szeméremdomb plasztika

Főleg fiatal nőknél okozhat az problémát, hogy bármennyire is lapos a has, a szeméremdomb – ahogyan a nevében is benne van – bizony domborodik. A plasztikaisebész ebben az esetben is segíthet: zsírleszívással lehet laposabb, alacsonyabb dombot kínálni a kíváncsi férfiszemeknek. Ez a probléma későbbi életkorokban magától megoldódik: az idősebb hölgyek éppen a dombocska eltűnése ellen küzdenek. És számukra is van megoldás.

 

Az ambulánsan, helyi érzéstelenítéssel, körülbelül fél-egy órán belül elvégezhető beavatkozások után a páciens saját lábán hazamehet – mondja dr. Sikos Géza, a Sikos plasztikai sebészet vezetője és alapítója.